Backup

Heeft het huilen je wel eens nader dan het lachen gestaan? Al je belangrijke documenten en je unieke foto's kwijt! En het is zo gemakkelijk te voorkomen met een periodieke automatische backup.

Wij bieden 4 mogelijke oplossingen

Onze backup pakketten

Wij maken een automatische backup-routine op je PC, waarbij we gebruik maken van een opslagmedium dat je zelf al in je bezit hebt. We stellen alles softwarematig in en maken een FULL backup van je systeem.

Prijs € 39

Wij maken een automatische backup-routine op je PC en leveren daarbij een Seagate Backup Plus Slim met opslag van 1 TB. We stellen alles softwarematig in en maken een FULL backup van je systeem.

Prijs € 129

Wij maken een automatische backup-routine op je PC en leveren daarbij een Seagate Backup Plus Slim met opslag van 2 TB. We stellen alles softwarematig in en maken een FULL backup van je systeem.

Prijs € 149


Wij maken een automatische backup-routine op je PC en leveren daarbij een Seagate Backup Plus Slim met opslag van 4 TB. We stellen alles softwarematig in en maken een FULL backup van je systeem.

Prijs € 179

Seagate® Backup Plus Slim

Seagate® Backup Plus Slim is een draagbare harde schijf waarmee consumenten die hun hele digitale leven lokaal, in de cloud, op mobiele apparaten of op sociale netwerken willen beschermen, gemakkelijk back-ups kunnen maken. Dankzij het slanke metalen ontwerp past de schijf in je zak, tas of rugzak en kun je deze altijd meenemen.
Gebruik de functie Protect (Beschermen) in Seagate Dashboard om je lokale back-up in te plannen of met één klik uit te voeren. Bewaar meerdere kopieën van je bestanden voor als het noodlot toeslaat. Installeer de gratis Seagate Mobile Backup-app op een mobiel iOS- of Android-apparaat om een back-up van alle foto’s en videoclips van het apparaat naar de schijf of cloud te maken. Maak thuis back-ups van mobiele apparaten via een Wi-Fi-verbinding of maak als je niet thuis bent gebruik van diensten als Dropbox of Google Drive.
Met de functie Save (Opslaan) kun je een back-up maken van door de gebruiker gegenereerde content op je favoriete sociale netwerken. Leg een herinnering vast, zet het op een sociaal netwerk en Seagate Dashboard maakt automatisch een back-up van alle content die je hebt geplaatst, zelfs van foto’s waarin je getagd bent.
Met de functie Share (Delen) kun je meerdere bestanden tegelijk vanaf jouw computer naar sociale netwerken uploaden. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden, kies waar je ze wilt publiceren, en voeg opmerkingen toe. Het beheren van jouw sociale profiel was nog nooit zo gemakkelijk.

Promoot ons en deel

Prijs al vanaf € 39


Vul onderstaand je gegevens in en laat ons zo snel mogelijk je kostbare data veilig stellen

Backup service

Verplicht *

Ik wil een volledige backup van onderstaand apparaat

Ik bestel onderstaand pakket

Indien je kiest voor ophalen dient het apparaat deugdelijk ingepakt klaar te staan. Onze partner GLS zal je apparaat dan ophalen. Let op: voor het ophalen en retour brengen worden extra kosten in rekening gebracht, zijnde € 12,50

  Ververs Captcha  
 

OK Systems

OK Systems International BV
40 jaar met kennis van zaken. Sinds 1978 een begrip in de IT-branche.

Contactgegevens

 Kloosterstraat 104

6093 CZ  Heythuysen NL

 0475-493737

 sales@oksystems.nl

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Veelbezochte links

Ondanks de constante zorg en aandacht die OK Systems aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven én zijn ten alle tijden onder voorbehoud.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u
Advies voor aanschaf hardware en/of diensten, graag op afspraak.
Wij zijn op deze locatie niet voorraadhoudend. Je kunt eventueel online bestellen.

facebook_page_plugin